• Qui som

    La millor manera de conèixer a algú és en persona. Vine’ns a veure o envia’ns un correu i farem una vídeo conferència per a posar-nos cara, veu i saber quines inquietuds tens

QUI SOM

RESPONSABILITAT

ARA Mútua neix a petició de les persones assegurades a Mútuacat, que confien la salut a Mútuacat, que volen que gestionem totes les seves assegurances. Nosaltres agafem aquesta responsabilitat i els hi oferim a aquestes persones i a tota la societat, un servei de qualitat i a l’alçada de les persones i empreses més exigents.

FACILITAT

Som els interlocutors entre la companyia i tu per fer-te més fàcil el teu dia a dia. No et quedis penjat al telèfon durant hores per fer un canvi en la teva pòlissa, no et gastis tota la bateria del mòbil per solucionar un sinistre, no et posis dels nervis per l’increment d’un rebut. Per tot això i molt més, estem nosaltres, ARA Mútua treballa per tu.

AGILITAT

Et donem totes les facilitats perquè facis els teus tràmits i treballem per tu, per solucionarte tant aviat com sigui possible les teves incidències.

© Copyright - AraMútua 2015